dimecres, 27 de novembre del 2019

Una construcció diferent

     
   

     Avui hem realitzat una activitat molt interessant, ja que com podeu veure a la imatge es tractava de fer una figura o estructura amb materials reciclats, doncs les meues companyes i jo hem portat materials com rolls de paper del vàter, taps de botelles, botelles de plàstic, botelles de vidre, caixes de cartó i trossos de cartolines .


Amb aquests materials el que se'ns ha ocorregut fer és un castell flotant. Hem fet servir les botelles per a sostenir la base de cartó que formava la figura del castell, els rolls de cartó units amb una tira de cartolina per fer les parets i rolls apilats un dalt de l'altre per simular les torres. Per fer la decoració hem utilitzat els taps de color verds per a l'entrada simulant la gespa i els taps de color blau junt amb botelles de plàstic blaves per a fer un riu. A més a més, amb la part de dalt de dues botelles hem fet una font que comunica amb el riu i amb un cartó verd i palletes hem fet més gespa i arbres.
I per últim, una corona de cartó per al nen que vulga jugar se la fique.




És un bon treball, ja que et dónes compte de la infinitat de coses divertides que pots fer amb material reciclat, inclòs coses que els xiquets poden fer servir per a jugar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada